Våra turlistor med båt till Sandhamn & Stockholms skärgård

Sommarturlista 2024

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar om våran verksamhet.
Telefon: 070-691 38 58
E-post: info@roslagenssjotrafik.se

Stavsnäs Sandhamn & Sandhamn Stavsnäs - den vanligaste resan.

Kika in våra in- och ut-turer i turlistan ovan. Vanligaste resealternativet är att komma ombord obokat. Du kan även boka här på hemsidan med en web-bokning. 


Med lång erfarenhet av färjetrafik mellan Stavsnäs och Sandhamn har vi förfinat resan för att säkerställa en smidig och njutbar upplevelse för våra passagerare. Oavsett om du är lokalinvånare eller turist har resan mellan Stavsnäs och Sandhamn blivit en favorit för många, med en fantastisk utsikt över skärgården.

Vår besättning är högt utbildad och kunnig om regionen, vilket inte bara garanterar en säker resa utan också en fylld med insikter. Om du är nyfiken på rutten eller landmärkena längs vägen, tveka inte att fråga!

Som en av de ledande färjeoperatörerna i regionen är Roslagens Sjötrafik erkänd och betrodd av både lokalbefolkningen och turister. Våra regelbundna tidtabeller från Stavsnäs till Sandhamn och vice versa säkerställer att du kan planera din resa med förtroende.

Säkerhet och tillförlitlighet är våra högsta prioriteringar. Våra färjor underhålls regelbundet och följer de högsta säkerhetsstandarderna. Dessutom, med transparent prissättning och inga dolda avgifter, kan du lita på oss för en problemfri resa till Sandhamn från Stavsnäs.

Resan tar endast 30 minuter 

Aldrig ställt in turer beroende på väder och vind på 25 år

Personligare resa med vårt familjeföretag

Ordentligt soldäck att njuta av resan från

Upplev Stockholms skärgård med lyxig båtresa

Café med dryck (öl, vin, läsk och fullständiga rättigheter). Du kan även köpa smörgåsar, kaffe och te

Tillgång till toalett

Stavsnäs Sandhamn biljett

Det vanligaste alternativet med våra resor Sandhamn Stavsnäs och Stavsnäs Sandhamn är att köpa sin biljett ombord. 

 

Stavsnäs Sandhamn tidtabell

I vårturlistan ovan hittar du aktuell tidtabell för våra resealternativ. Det gäller de resor som går mellan Stavsnäs och Sandhamn som är det vanligaste, men också alla andra resor likaså! 

 

Välkommen till Roslagens Sjötrafik! På vår hemsida finner du all information du behöver för att ta en båt till Sandhamn, den charmiga ön i Stockholm skärgård. Oavsett om du är en lokal invånare eller turist, är Sandhamn en populär destination att upptäcka, speciellt under sommarmånaderna.

Båt till Sandhamn

Vi erbjuder frekventa och bekväma båtfärder till Sandhamn, med avresor från Stavsnäs året runt. Ombord på våra fartyg kan du luta dig tillbaka och njuta av en underbar resa över skärgården, med en resa som tar drygt en halvtimme. Vi har begränsade utrymmen för gods, men du får självklart ha med dig handbagage. Med gods menas exempelvis byggvaror, vitvaror, möbler, jordsäckar och båttillbehör med mera.

Vanliga Frågor och Svar

Hur tar man sig till Sandhamn från Stockholm?

Du kan enkelt ta dig till Sandhamn från Stockholm genom att resa till Stavsnäs, därifrån går våra båtar direkt till Sandhamn.

Vilka båtar går från Stavsnäs?

Från Stavsnäs har vi dagliga avgångar till Sandhamn. Du hittar den mest aktuella tidtabellen på vår hemsida.

Hur lång tid tar båten till Sandhamn?

Båtresan till Sandhamn från Stavsnäs tar drygt en halvtimme. Detta kan variera något beroende på väderförhållanden och tid på året.

Hur åker man från Stavsnäs till Sandhamn?

Det är enkelt att åka från Stavsnäs till Sandhamn. Du tar dig till Stavsnäs, köper en biljett från Roslagens Sjötrafik, och kliver sedan ombord på båten som tar dig direkt till Sandhamn.

 

För mer information, vänligen besök vår tidtabell under turlistan. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på en av våra båtar till Sandhamn.